I. Pojezný: Čeká nás práce

24. 10. 2017

Chtěl bych poděkovat za hlasy, které ve volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR dali lidé KSČM i mně osobně.  Čeká nás spousta práce, od které rozhodně neutíkáme. Právě naopak. Budeme se snažit co nejvíce naplňovat volební program. Ten je odrazem potřeb občana a vznikal po pečlivém rozhodování. Je to jen a jen na nás, jak jej dokážeme postupně naplnit. Jsme členy strany s pevnými zásadami, jež vždy slibovala reálně splnitelné cíle.

Uvidíme, jaká bude nová vláda, zdali její kroky zajistí konstruktivní řešení se snahou pomoci občanům i naší republice, nebo budou mít její členové pouze vlastní zájmy tak, jako jsme tomu byli svědky v minulosti. Spousta důležitých otázek zůstala bez povšimnutí a snahy řešení problémů, které nás nepřestávají trápit, ať už se jedná o zdravotnictví, školství, problémy dopravy a dnešního postupu vzhledem ke kvalitě potravin a jejich stále stoupajícím cenám, které zatěžují každého z nás.

Prožili jsme hektické volební dny a nyní je čas vrátit se k soustavné práci. Každý z nás má možnost přispět ke zlepšení situace. Věřím, že právě v tomto případě můžeme pomoci prosadit věci prospěšné a dobré.

Autor: 
Mgr. Ivo Pojezný, poslanec Parlamentu ČR za KSČM
Zdroj: 
Mgr. Ivo Pojezný, poslanec Parlamentu ČR za KSČM