Jsme s lidmi na Jižní Moravě každý den!

20. 9. 2020

Také v týdnu od 14. do 20. září 2020 jsme každý den jezdili s naší volební dodávkou po okresech a obcích v Jihomoravském kraji. Pojďte se s námi podívat, kde všude jsme byli ....

Pátek 18.9. Znojemsko

Nechceme být cool. Chceme být užiteční. I dnes jsme rozdali stovky roušek a byli s Vámi na Znojemsku, v Miroslavi, kde jsme se potkali se skvělým dlouholetým starostou za KSČM Augustýnem Formanem, v Hostěradicích nás přivítal dlouholetý starosta za KSČM František Šnajdr a za podporu družstevního podnikání nám poděkoval předseda Jednoty Moravský Krumlov pan František Šlapanský 2. a 3. října bude rozhodovat každý hlas, rozhodne se mezi kluky z plakátů a lidmi, kteří jsou tu každý den pro Vás a makají.

Čtvrtek 17.9. Kyjovsko a Hodonínsko

Podpora venkovských prodejen. To je podpora servisu pro seniory, maminky na mateřské nebo samoživitelky. Ti, kdo dnes blábolí o novomanželských půjčkách, patřili po roce 1989 k jejich popravčím. Poškodili tak  celou generaci a srazili porodnost na minimum.  Příjmová - ekonomická nejistota je nejdrastičtější antikoncepcí, to se nesmí opakovat.  Dnes na Kyjovsku a Hodonínsku jsme od lidí dostali řadu úkolů, mezi nimi nenechat zapomenou na ty, kdo ukončili II. světovou válku nebo nedat prostor politickým turistům, kteří se jeden den halí do praporu zemanovců, aby druhý den skočili do náruče Rakušanů a Gazdíků... jednoduše starosta Kyjova se naběhá. Rozhodněte, kdo má běhat za Vás již 2. a 3. října.

Středa 16.9. Brno

BRNO NEDÁME !!
V posledních (komunálních) volbách nás chtěli v Brně připravit o hlasy a mandáty, nepovedlo se. Skandál za skandálem brněnských městských částí vytáčí Brňáky a poškozuje celou Moravu. Proč nám kradou hlasy a nechtějí nás pustit do zastupitelste!? Protože my korupčníkům nenecháme ani haléř z veřejných - z Vašich - peněz. Brno není stoka... i o tom byla řeč v rámci středy s KSČM v moravské metropoli. 2. a 3. října rozhodnete... jak dál na Moravě.

Ůterý 15.9. Břeclavsko - Mikulov

VYROBENO na MORAVĚ
Naši jihomoravští vinaři dělají ČR. skvělé jméno po celém světě. Díky jim je Jižní Morava tak prestižní adresou KSČM naše vinaře nikdy neopustí a díky čínské investici v Pasohlávkách... je podpoří přímo. Dalšími tisíci turistů, kteří díky ní Moravu navštíví. Mezi vinaře v Mikulově nás dnes zavedl Zdeněk Tesařík, starosta krásných Tvrdonic a pětka kandidátky KSČM  pro volby do zastupitelstva JmK. Nezapomeňte... již 2. a 3. října rozhodnete.

Pondělí 14.9. Brno-venkov

Dnes třicet obcí na Brně-venkově. Strach z budoucnosti, vyděšení lidí z faktu, že v Praze boří pomníky těch, kteří přišli zastavit II. světovou válku, nedostupnost možnosti odvolání proti nekvalitní lékařské péči a další. Již dnes vše řeší jihomoravští poslanci KSČM a zítra je budeme řešit i v rámci krajského zastupitelstva, pojďte s námi do toho.  Jsou to problémy Moraváků a my je budeme řešit... pokud nás podpoříte. Již 2. a 3. října rozhodne každý hlas.

Fotogalerie

Autor: 
Jihomoravská KSČM