Putování předvolební dodávky v týdnu od 21. do 25.9.2020

28. 9. 2020

Také předposlední týden před volbami jsme strávili společně s vámi, na cestách s naší volební dodávkou po obcích Jihomoravského kraje s našimi kandidáty do Zastupitelstva JmK.

25. září 2020
V Hrušovanech nad Jevišovkou máme skvělou místostarostku. Eliška Volná je neskutečně pracovitá, lidská, a proto oblíbená. Kandiduje do krajského zastupitelstva.. kraj potřebuje lidi, kteří chtějí pracovat a pomáhat. Eliška je sedmá na kandidátce a v současnosti řeší projekt rekonstrukce hrušovanského zámku. Rozhodněte.. už za týden.

24. září 2020
Už potřetí vyráží kandidáti KSČM do měst a obcí rozlehlého okresu Brno-venkov. Co bychom zde konkrétně rádi zlepšili najdete zde Brněnsko má s KSČM na víc. Podpořte nás už 2. a 3. října.

23. září 2020
Měštští kluci se na venkov po každých volbách vykašlou. Tu zruší školu, jinde skončí obchod nebo se nechá vydrancovat přírodní bohatství. Ani jedno neprojde přes zastupitele za KSČM. Podpora malotřídek, venkovských prodejen nebo razantní odpor proti těžbě štěrkopísku na Hodonínsku. Proto jsme tady! Proto v každé sedmičce jihomoravské kandidátky KSČM najdete zástupce každého okresu JmK. Venkov potřebuje péči a ambiciózní projekty. Na každém budeme spolupracovat i s poslanci, dnes nás na Hodonínsku podpořil Ivo Pojezný. Za týden rozhodněte o budoucnosti jižní Moravy. Nenechte si vzít své právo rozhodnout.

22. září 2020
Korupce, korupce, korupce a k tomu doprava. Problémy Brna dosud nikdo neřešil, každý další je prohloubil. V ulicích Brna i dnes rozdáváme roušky a doplňujeme program pro krajské volby, který splníme. Vymeteme korupčníky. Řidičům na výpadovkách z Brna zajistíme informační tabule, ty je navedou mimo kolony, nenecháme Vás zestárnout v kolonách! Rozhodněte již 2. a 3. řijna, kdo povede jižní Moravu.

21. září 2020
Právě teď jsme na Blanensku... a platí, že ČT má šílené jméno mezi koncesionáři. Oni i takové průzkumy volebních preferencí vstupují do předvolebního boje. My jsme však mezi Vámi a i dnes rozdáváme roušky a víme, co chcete od svého Jihomoravského kraje!! KSČM nenechá žádného Moraváka ani jižní Moravu na suchu!! 2. a 3. října rozhodněte.

Fotogalerie