Mária Koudelová: Poděkování za podporu

13. 10. 2016

Vážení přátelé, volební kolotoč skončil, karty jsou rozdány. Tak jak se rozhodli voliči, tak budou fungovat kraje i Senát. Musíme se nad tím zamyslet, stanovit příčiny neúspěchu a přijmout opatření, aby příští volby byly úspěšné. To je nyní nedůležitější úkol pro nás všechny.

Dovolte mi, abych poděkovala všem kteří, odvedli dobrou práci v blanenském volebním obvodu. Děkuji práci volebnímu štábu, členům v základních organizacích, ale i těm kteří neúnavně vylepovali plakáty kandidátů KSČM, které ostatní strany neustále přelepovaly. Moje největší poděkování patří předsedovi OV KSČM Blansko Emilu Pernicovi. Nebylo pro něj nic nemožné, snažil se splnit skoro každé přání členů KSČM v okrese. Ještě jednou děkuji všem.

Děkuji všem občanům, kteří se rozhodli jít k volbám a volili KSČM. Skoro 4 000 hlasů není málo. Osobně si toho velmi vážím, byla to zatím nejlepší zkušenost v mém životě.

Ještě je otázkou koho volit ve druhém kole senátních voleb na Blanensku.

Osobně nebudu volit nikoho. První kandidátka za KDU – ČSL je pro mě nepřijatelná kvůli nejasnostem kolem církevních restitucí. Druhý kandidát prochází již třetí politickou stranou (nyní ODS) jen aby se někde uchytl. ODS napáchala tolik nepravostí na občanech že je pro mne nepřijatelná. Proto vhodím do volební urny prázdnou obálku.

Již v příštím roce nás čekají volby do Poslanecké sněmovny. Proto musíme přemýšlet a pracovat tak abychom byli úspěšnější. S chutí do dalších voleb v roce 2017.

Vaše Mária Koudelová

Mária Koudelová