Ohlédnutí za prvomájovými oslavami v Jihomoravském kraji

2. 5. 2022

Na řadě míst v Jihomoravském kraji pořádala KSČM veřejná prvomajová shromáždění. Přinášíme vám malé ohlédnutí za těmi největšími v Hodoníně, na Zastávce, ve Vyškově  ....

Prvomájové oslavy v Hodoníně proběhly za účasti zastupitelů města. Přítomné přivítala zastupitelka a předsedkyně OV KSČM Hodonín Lenka Ingrová. Ani pravice, ani oligarcha nikdy nebudou pečovat o dělníky. Je to ve střetu s jejich zájmy. Od toho je tu KSČM. A my to nikdy nevzdáme - vždy tu budeme pro lidi.

Zastávka U Brna, Jihomoravký Kraj, Czech Republic a velká oslava 1. máje. Stovky přítomných pozdravil kandidát do Senátu PČR v podzimních volbách Bohumil Smutný z Ivančic. Ten má šanci zastupovat v Senátu Brno-venkov. Střídání v těchto pozicích je nadějí pro zachování životní úrovně občanů ČR. I dnešní setkáni se totiž stalo demonstrací proti stávající asociální vládě.

Jedinou levicovou oslavu Svátku práce uspořádala v okresním městě Vyškov KSČM Vyškov. Parádní atmosféra, spousta lidí a neskutečná podpora kandidátů pro podzimní komunální volby do vyškovského zastupitelstva. Díky každému z Vás, užívejme měsíc lásky a važme si hodnot, které patří k 1. máji. Zápas o práci, o spravedlivou odměnu a důstojný život lidí nekončí, ale začíná!

Fotogalerie